![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#جاب افر
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای کسی که جاب افر با حقوق کافی برای دونفرداره ، نفر همراه چقدر تمکن نامه بانکی بذاره کافیه؟؟
2021-09-01 16:05:00 #Saskatoon [جاب افر] مهاجرت
اگه شرکت به ما کلوز ورک پرمیت بده با همون جاب افر میشه برای اریما اقدام کرد و امتیاز داره؟ ممنون
2021-09-09 11:52:00 #Montreal [ورک پرمیت] مهاجرت
خدمت و ادمین٫ من به مدت ۱٬۵ سال پروفایل ساسکا داشتم ،،، امروز که رفتم چک بکنم دیدم که از برنامه افتادم بیرون و ازم میخواد که دوباره apply to eligibity کنم !!!! وقتی شروع میکنم به اپلای کردن میگه جاب افر داری ؟ خیر رو که میزنم دیگه به مرحله بعد نمیره!!! چکار باید بکنم
2021-09-11 15:24:00 #Saskatoon [جاب افر] مهاجرت
خدمت و ادمین٫ من به مدت ۱٬۵ سال پروفایل ساسکا داشتم ،،، امروز که رفتم چک بکنم دیدم که از برنامه افتادم بیرون و ازم میخواد که دوباره apply to eligibity کنم !!!! وقتی شروع میکنم به اپلای کردن میگه جاب افر داری ؟ خیر رو که میزنم دیگه به مرحله بعد نمیره!!! چکار باید بکنم
2021-09-12 02:50:00 #Saskatoon [جاب افر] مهاجرت
، من پروفایل اکسپرس اینتری باز کردم و مین اپلیکنت خودم هستم ، حالا واسه همسرم یه موقعیت جاب افر فراهم شده ، همسرم میتونه جداگانه پرونده تشکیل بده و از اون طریق وارد کانادا بشیم یا نه ؟
2021-09-12 23:17:00 #Saskatoon [پروفایل اکسپرس اینتری] مهاجرت
من دارم ریسابمیت می کنم استادی پرمیت قبلا تو استادی پلنم نوشته بودم با توجه به نیاز شرکت خانوادگی می خوام این رشته روبخونم و برگردم اونو گسترش بدم الان بعضی از می گن ذکر نکن این شرکت ماله پدرت هست بگو اونجا یک مهندس بودی و جاب افر بگیری کدومش بهتر هست به نظر شما؟
2021-10-02 02:41:00 #Canada [استادی پرمیت] مهاجرت
اگه همراه داخل پروندشون نامه جاب افر بذاره و از محل كارهايي ك استخدام بوده نامه بگيره، تاثيري تو پرونده داره؟
2021-10-13 17:33:00 #Canada [جاب افر] مهاجرت
اگه همراه داخل پروندشون نامه جاب افر بذاره و از محل كارهايي ك استخدام بوده نامه بگيره، تاثيري تو پرونده داره؟
2021-10-13 17:33:00 #Canada [جاب افر] مهاجرت
من آیا برای من که همراه دانشجو هست و ویزا work permit دارم باید درخواست caqبدم ؟ با این شرط که در ایران هنوز جاب افر ندارم و میخوام برم اونجا دنبال کار بگردم ممنون اگر راهنماییم کنید
2021-10-26 11:29:00 #Quebec City [جاب افر] مهاجرت
من الان کانادا هستم از استان نیوبرانزویک یک جاب افر دارم۰ ایا و کارفرمام دزیگنیت نیست با اون میتونم ویزام تمدید کنم و برای اقامت اقدام کنم؟ با تشکر
2020-11-23 09:41:16 #Montreal [اقامت ][دزیگنیت ][جاب افر][نیوبرانزویک ][ویزا][کانادا] مهاجرت
نامه كارفرما براي سابقه كار به چه صورت بايد باشه ؟ يعني فقط بايد قيد بشه كه اونجا در حيطه خاصي فعاليت ميكردم با حقوق و مزاياي. درسته؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2021-09-01 11:07:00 #Canada
.ناك مورد نياز شغل من ارشده سابقه كاري كه در ايران درحين تحصيل ارشد دارم جزو سابقه كار حساب نميشه؟
2021-08-29 15:58:00 #Canada
دوستان اپ في كه پرداخت شده ولي بعدا فهميدم ميشد ويو كرد ديگه كاري نميشه كرد براش ؟
2023-02-10 00:00:00 #Canada
روز در مورد اقامت دائم بعد از تحصیل در کبک داشتم این که میگن بعد از اتمام تحصیل در کبک با مدرک b2 فرانسه میتوان اقامت دائم گرفت فقط فرد اصلی که دانشجو بوده باید مدرک b2 ارائه بده یا همراه هم باید مدرک b2 بگیره؟
2021-08-31 06:37:00 #Canada